Bence2601 kérdése:
Milyen elektromos gitárt és a hozzá való eszközöket kell venni?
Figyelt kérdés
Nem tudok játszani hangszeren de ez valahogy kipattant a fejemből és tetszik az elektromos gitárok hangja és hobby célból gondolkodtam hogy ki kellene próbálni. Úgy láttam nem olcsó mulatság és olvastam hogy kell guitar pro nevű program is meg gyakorlás, sok. Az volna a kérdésem, hogy hogy mi az ami mindenképp kell hogy lehessen itthon egyedül zenélni és hogy ezek nagyjából milyen árkategóriában vannak?2017. okt. 26. 19:49
11/11 anonim válasza:
A guitar prot azt hagyd, nem tanít meg gitározni, csak pénzkidobás egy kezdőnek. Persze lehet menőzni a haveroknak, ha onnan megtanulsz egy vagány számot, de attól nem leszel okosabb, hogy számokat látsz. Nem egy olyan ismerősöm van, aki guitar pron "tanult" meg gitározni, de amikor magára volt utalva, nem volt tab, ritmus megadva csak néhány akkord, akkor csak pötyögött a gitáron évek múltán is. A guitar pro program helyett pedig ott van a songsterr és a tuxguitar.
Tanuld meg előbb az alap akkordokat és ritmikákat, mert azok elengedhetetlenek, ahhoz, hogy bármire is vidd a gitározásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!