Bence2601 kérdése:
Milyen elektromos gitárt és a hozzá való eszközöket kell venni?
Figyelt kérdés
Nem tudok játszani hangszeren de ez valahogy kipattant a fejemből és tetszik az elektromos gitárok hangja és hobby célból gondolkodtam hogy ki kellene próbálni. Úgy láttam nem olcsó mulatság és olvastam hogy kell guitar pro nevű program is meg gyakorlás, sok. Az volna a kérdésem, hogy hogy mi az ami mindenképp kell hogy lehessen itthon egyedül zenélni és hogy ezek nagyjából milyen árkategóriában vannak?2017. okt. 26. 19:49
1/11 Gipsz Jakab24 válasza:
Kéne tudni mennyit szánsz rá.Elég nagy a piac.Ha mindenképp elektromosat akarsz akkor gitárból fix húrlábasat nézz mondjuk Cortot.Kell még egy kombó.Otthonra maximum 20w elég.Torzított csatorna legyen benne.Ennyi.Meg apróságok.Mono jack-jack kábel,hangoló.Figyelembe kell venni hogyha gagyi a gitár vagy rossz a hangzás akkor az nagyban rontja a játékélményt tehát nagyon olcsón azért nem úszod meg.Egy kb. 70et minimum rászánnék az egészre és ez a használt ár.Gsfanaticon nézelődj.Lehet egy klasszikus gitárral jobban járnál kezdetnek de te tudod.Guitar pro meg nem kell.Inkább youtube videókat nézz.
2/11 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem értek hozzá, de a tanulási folyamat megkönnyítése végett: Rocksmith2014
3/11 A kérdező kommentje:
Végül egy Cort G100-at választottam egy Ibanez 10W-os kombóval. Úgy tűnik elég nehéz az elkezdés de remélem sikerül jól megtanulni.
2017. okt. 29. 11:22
4/11 Waff válasza:
Gratula! Az a Cort remek választás kezdésnek és a kis kombód is!
Valóban nem egyszerű a dolog...főleg az eleje..de RENGETEG gyakorlással és nagy adag kitartással idővel meg lesz az eredménye.
Elsőre én is inkább egy akusztikus gitárt (akár nylon, akár western) ajánlottam volna, egyszerü dallamokat, alapakkordokat pötyörészni...
Eredményes gitározást kívánok!
5/11 anonim válasza:
Tényleg remek választás! Legalább lesz tüzelő télire, ha neadjisten kikapcsolják a fűtést.
6/11 Mojjo válasza:
@5: Az árkategóriájában nehéz jobbat venni újonnan... Ha jól be lehet lőni rajta az oktávot, akkor teljesen jó tanulásra, a tremolót meg max kiékeli.
7/11 Waff válasza:
Ha jól tudom ezek fix húrlábasak.
8/11 Mojjo válasza:
@7: És tényleg. Úgy emlékeztem, tremolós, de nem, fix húrlábas. Akkor meg pláne jó választás volt.
9/11 anonim válasza:
#6: Persze, félig én is csak vicceltem a fentebbivel. De az igazat megvallva, én inkább rádobtam volna még pár ezer forintot. Használtan már lehet tisztességes gitárt kapni, olyan 50 körül is. Persze ha ennyi volt rá, akkor ennyi volt rá, nincs semmi gond.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jókívánságokat:D
2017. okt. 31. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!