1/8 anonim válasza:
Cypher pt. 4
Én erre tökéletesen felriadok XDDDD
2/8 anonim válasza:
Nekem regen az I Need U volt😍Most a Mic Drop. Viszont en mindenre felkelek mert rossz alvo vagyok😂😂
3/8 anonim válasza:
Not today!! ♥ Erre biztosan felugrasz. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek! Egyelőre a Mic Drop-ot állítottam be. Aztán majd kiderül, milyen rá kelni:)
2017. okt. 27. 23:39
5/8 anonim válasza:
egyiket se mert elvileg megutálod a csengőhangot xdd (baráti szeretet ahww)
6/8 anonim válasza:
Nekem a DNA volt egy ideig, aztán Lost, ami sajnos meg is utáltam, mert mindig az jut eszembe, hogy neee kelni kell :"D.
Mostanában, ha tudom, hogy hosszú napom lesz, akkor Hobi Hope World-jét állítom be.
Szerintem még jó a Magic Shop, a Ma City, See, Hip Hop Lover, If I Ruled The World, Miss Right, Rain, Whalien 52, Pluto, Look Here
8/8 anonim válasza:
szerintem legyen az i need u vagy az euphoria jungkooktól
vagy a perfect man
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!