Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Papp László Sportarénába...

A Papp László Sportarénába belépéskor mennyire részletes az ellenőrzés koncerteken?

Figyelt kérdés
Be kéne vigyek egy i-phone méretű profi hangrögzítőt. Telefonos megoldás a minőség miatt off. Tetőtől talpig letapiznak mindenkit? Lányokat csak nem?! Gondolom a kis táskájukat sem nézik át nagyítóval. Gyűjteménybe lenne a felvétel. Eddig a csajszi kis táska a nyerő nálam. Csajszit nem hiszem agyontapiznak, de kis táskában sokkal természetesebb a sok kacat között, mint egy belsőzsebben, ha netán pillantást vetnek az eszközre. Valahogy beviszem úgyis, de nem bánnám ha én lennék az egyik akivel pont leállnak szórakozni. Ja és az eszközre tokot húzok, mert 100 gomb van rajta meg kijelző, elég feltűnő ha komolyan részletesen megnézik mi is az.
2017. okt. 17. 01:02
 1/1 anonim ***** válasza:

De, a lányokat is áttapizzák, de őket női biztonsági őrök.

Kis táskát vittem, beletúrtak, a kulcsomat le kellett adnom.

Ha látják, hogy amit viszel nem túl nagy illetve nem használható fegyverként szerintem beengednek vele.

2017. okt. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!