László Attila miért ennyire "eldugott"?
Aki nem tudná, a Csillag születik 3. szériájának a győztese. A erdélyi "kisfiú". Néhány hónapja eszembe jutott és megkerestem. Megtaláltam a youtube csatornáját és azóta nem tudok leállni vele. Egyszerűen annyira csodálatos hangja van, hogy eszméletlen. Teljesen megnyugtat. Ilyet még nem nagyon éreztem más előadónál.
Kicsit sajnálom, hogy ennyire népszerűtlen pedig gyönyörű hangja van. Na mondjuk van ennek jó oldala is, nem lenne jó ha "celeb" lenne és a csapból is ő folyna meg mindenféle hülyeséget kéne neki csinálni. Csak tényleg sajnálom, hogy soha sehol nem hallom és nézettsége is alig van ahhoz képest, hogy mekkora hang ez az ember.
Kedves 3! De, képzeld el, h azért mert te nem ismered, más még igen.
Ugyanezt gondolom, amit te kérdező. Egy igazi csoda, több figyelmet is érdemelne :)
Én találkoztam vele kétszer is személyesen. :) (nem lakok túl messze a szülővárosától)
Nekem is kicsit fura így visszagondolni, hogy miután megnyerte a Csillag születiket milyen népszerű lett, és ez a népszerűség mennyire megkopott. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!