Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az y torrentet használom évek...

Gaboca701 kérdése:

Az y torrentet használom évek óta zenék, filmek letöltéséhez, eddig problémák nélkül. Pár hete viszont nem hajlandó semmit letölteni. Mit tudok vele csinálni, hogy ismét működjön?

Figyelt kérdés
Nem régen frissítettem a 3.5-ös verzióra, kb 1 hónapig gond nélkül működött, legalább 20 filmet letöltöttem. Aztán egyszer, mikor már csak 3 torrent volt a listán az egyik hirtelen eltűnt. Újra le akartam tölteni, de azt írta, hogy nem lehet megnyitni, ismeretlen hiba. Azóta bármilyen oldalról bármit akarok letölteni, mindig ez a felírat jelenik meg. A megmaradt 2 torrentet tovább seedelte a kellő ideig. A letöltéseket tartalmazó mappában, ahol eddig a letöltés kezdetekor a zöld körben levő y betűt tartalmazó szimbólum volt, most a jobb felső sarkán bepödörődött álló téglalap van, a közepén egy fekvő téglalappal, benne 2X3 kis jel. A tanácsoknál légyszi vegyétek figyelembe, hogy a elég "analfabéta" vagyok a témában.

2017. okt. 2. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:

1: uninstall

2: install Utorrent

3: boldogság

2017. okt. 2. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, de egyenlőre még nem működik.

Megjelent egy olyan figyelmeztetés, hogy : 'A Windows tűzfal letiltotta a program bizonyos szolgáltatásait. "

Lehet, buta kérdés, de nyugodtan kattinthatok az elérés engedélyezésére?

2017. okt. 3. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:

igen, ki lehet állítani a tűzfalat, nekem is felugrott. Én amióta megvan, azt használom, nagyon megbízható, semmi gondom nem volt még vele.

De gondolom annyi tapasztalatod már van, hogy vírusokat meg a felugró hülyeségeket ne aktivizáld, de ha már torrentezel egy ideje, gondolom van.

2017. okt. 3. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséget, letöltöttem újból, és akkor nem kérdezte ezt a tűzfalas dolgot, azóta remekül működik.

Köszi még egyszer!

2017. okt. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!