Gitár szóló problémák? Lsd lent
Lassan 10 éve gitározom, együttesben is játszottam. Gyakorlatilag minden technikát szépen tudok használni (talán kivéve tapping, de azt nem is szeretem) ismerem az alap skálákat. Problémám a következő: mindíg is ritmus gitáros voltam, az pontos tudom mikor mi jön, nem csúszik el. Azonban ha nekem kell szólóznom, a legegyszerűbb szóló dallam is szanaszét esik (nemhogy, saját dallam, vmi egyszerű szám) pontatlan, a szünetek elcsúsznak stb...egyszerűen nem értem miért. Guitar Pro meg a jó öreg
metronómmal gyakoroltam sokat, de semmi. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a gond (helyes a pengetésem, az sem) Minden megy, de egyszerűen nem tudok "rájátszani"
(Stílus mindegy, de egyébként rock) Tud valaki valami technikát, programot, amivel kifejezetten szólózást lehet gyakorolni, ami kifejezetten szólóhoz ritmusérzéket fejleszt? Köszi!!!
Próbalj meg előszor negy alap akkordra szólózni.
Mindegy mi, metronom meg ilyenek nem kellenek.
Csak erezd es menni fog az! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!