Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-popperek! Az EXO-t vagy a...

K-popperek! Az EXO-t vagy a BTS-t szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Az EXO-t vagy a BTS-t szeretitek jobban.Miért?Ki ka kedvenceitek ezekből a bandákból?

2017. szept. 28. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt ugyanúgy szeretem^^

Nagyon sok bandát hallgatok pl. Monsta X, BigBang, Shinee, Super Junior, BTS, EXO, GOT7, Vixx, Red velvet, Blackpink, B.A.P, K.A.R.D, Twice stb.

2017. szept. 28. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne, így is elég gáz már a fanwar az Army meg az EXO L között. Aztán az szív aki normális és/vagy mindkettőt szereti.

Szeressük az összeset és kész :D

Én Army vagyok, sokkal közelebb áll hozzám a csapat, az exo valahogy mindig kicsit idegen volt nekem, de ezzel együtt szeretem pár zenéjüket.

Kedvencem nincs, mindenki másért lehetne az. Szemlélet alapján még talán Suga van hozzám a legközelebb. :)

2017. szept. 29. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

EXO!!! ~Baekhyun

De am a bts es az exo a két kedvenc bandám

Viszont nagyon sok bandat imadok rajtuk kivul.

2017. szept. 29. 22:41
 4/10 ncskcsk ***** válasza:
100%

Nem vagyok se army se exo-l, de a kettő közül talán az exo áll közelebb hozzám. a bts stílusa idegenebb nekem, bár tőlük is van pár szám, amit szívesen hallgatok.

exoból kedvenc kai, bts-ből meg taehyung

2017. okt. 5. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem abszolút kedvenc, de ha választani kell, inkább Exo. A BTS nálam már olyan, mint régen az 1D volt a tini kislányok közt: agyonhypeolt. Igen, ez egyáltalán nem a fiúk hibája és nem is vonom kétségbe a tehettségüket, de engem egyszerűen irritál, ha valaki ennyire mindenhol ott van és a sok "kpopper" csak az ő nevüket tudja.

Amúgy meg team Kyungsoo.

2017. okt. 9. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Mindkettő! ;)
2017. okt. 29. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Én a BTS-t, mert az EXO-t még nem igazán ismerem. ^^ De nekik is vannak jó számaik.

Kedvencem Jungkook.

2017. okt. 29. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyik sem

Az egész K-pop egy hulladék!

2021. febr. 22. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, már akinek:))

Valakinek ez a hulladék a menedéke és a megmentője, ennyit erről.

2021. febr. 23. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő! Nem tudnék választani! De amúgy többeket is hallgatok, mint Blackpink, Twice, Le Sserafim, Stray Kids, ATEEZ, (G)I-dle, Aespa stb stb. Még tudnék sorolni sokkal többet. Amúgy az EXO-ból Kai a kedvencem, a BTS-ből talán Jimin, amúgy nem tudnék választani a 7 tag közül.
2023. szept. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!