K-popperek! Az EXO-t vagy a BTS-t szeretitek jobban?
Mindkettőt ugyanúgy szeretem^^
Nagyon sok bandát hallgatok pl. Monsta X, BigBang, Shinee, Super Junior, BTS, EXO, GOT7, Vixx, Red velvet, Blackpink, B.A.P, K.A.R.D, Twice stb.
Kérlek ne, így is elég gáz már a fanwar az Army meg az EXO L között. Aztán az szív aki normális és/vagy mindkettőt szereti.
Szeressük az összeset és kész :D
Én Army vagyok, sokkal közelebb áll hozzám a csapat, az exo valahogy mindig kicsit idegen volt nekem, de ezzel együtt szeretem pár zenéjüket.
Kedvencem nincs, mindenki másért lehetne az. Szemlélet alapján még talán Suga van hozzám a legközelebb. :)
EXO!!! ~Baekhyun
De am a bts es az exo a két kedvenc bandám
Viszont nagyon sok bandat imadok rajtuk kivul.
Nem vagyok se army se exo-l, de a kettő közül talán az exo áll közelebb hozzám. a bts stílusa idegenebb nekem, bár tőlük is van pár szám, amit szívesen hallgatok.
exoból kedvenc kai, bts-ből meg taehyung
Egyik sem abszolút kedvenc, de ha választani kell, inkább Exo. A BTS nálam már olyan, mint régen az 1D volt a tini kislányok közt: agyonhypeolt. Igen, ez egyáltalán nem a fiúk hibája és nem is vonom kétségbe a tehettségüket, de engem egyszerűen irritál, ha valaki ennyire mindenhol ott van és a sok "kpopper" csak az ő nevüket tudja.
Amúgy meg team Kyungsoo.
Én a BTS-t, mert az EXO-t még nem igazán ismerem. ^^ De nekik is vannak jó számaik.
Kedvencem Jungkook.
Egyik sem
Az egész K-pop egy hulladék!
Kedves utolsó, már akinek:))
Valakinek ez a hulladék a menedéke és a megmentője, ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!