Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek az emorapet?

Szeretitek az emorapet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen!
2017. szept. 25. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A témával többnyire nem tudok azonosulni, csak ha extrém depis vagyok, de zeneileg élvezhető a stílus.
2017. szept. 25. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Az "emo rap" kifejezést elsőként az Atmosphere nevű hip-hop duó zenéjére mondták, mivel akkoriban, mikor ők megjelentek, meglehetősen szokatlan volt az, hogy valaki a saját sebezhetőségéről, meg lelki sérelmeiről rappel. Őket pl. nagyon szeretem, a God Loves Ugly című albumuk benn van a top10 kedvenc zenei albumom között. Abból, amire mostanában használják ezt a kifejezést, csak XXXTentacion-nal vagyok képben, viszont őt nem igazán bírom. Nagy ritkán vannak jó ötletei, de számomra azokat is instant kicsinálja a még éppen mutálónak hangzó hangja, meg az esetlen előadásmódja.
2017. szept. 26. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!