Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » CORT AD-810 OP vagy CORT...

CORT AD-810 OP vagy CORT AD-810 BKS?

Figyelt kérdés

Melyik gitár jobb? Egyáltalán mi a különbség? Szeretnék megtanulni gitározni, de kéne egy kis segítség.

Előre is köszönöm.

16/L

2017. szept. 24. 17:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy ibanez v50njp-nt jampack? Melyik a legjobb?
2017. szept. 24. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:

OP: natur

BKS: mattfekete

Elvileg tökmindegy, ízlés dolga, gyakorlatilag tömör fából készült gitároknál azért sejtet valamit, ha látod, miből készült, mert a festék ápol és eltakar.

De mivel ez rétegelt gitár, így ez se nagyon játszik, szóval amelyik tetszik.

2017. szept. 24. 19:14
 3/10 Mojjo ***** válasza:
Csak, hogy egyértelműsítsünk: az OP nem simán natúr színű (az az NS lenne) hanem "open pore", azaz nincs rákenve az olcsó gitároknál szokásos centi vastag lakk sem. Ettől kevésbé csili-vili, de szabadabbam tud rezegni a fedlapja, így _kissé_ jobban szól elméletileg. De amúgy igen, amelyik tetszik. Bár, ha nem kizárólag temetéseken akarsz gitározni, akkor szerintem a fekete színű akusztikus gitárt hanyagold. :)
2017. szept. 24. 19:25
 4/10 Mojjo ***** válasza:
Ja, és az #1-ben említett libamezt nyugodtan felejtsd el, a Cort AD-810 messze a legjobb ár/értékű gitár ebben a kategóriában.
2017. szept. 24. 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Áhh,köszönöm szépen. Természetesen nem a feketét fogom választani.:)
2017. szept. 24. 21:20
 6/10 Waff ***** válasza:
Nekem van egy mattfekete Cort AD-810-esem, de még sosem játszottam vele temetésen...lehet kellene ilyesmit vállalnom maszekba'.... igaz, utálok bárki temetésére is menni, a delikvens sem jön az enyémre... :))
2017. szept. 25. 05:45
 7/10 A kérdező kommentje:
A színtől eltekintve akkor jó gitár, ugy?
2017. szept. 25. 06:15
 8/10 A kérdező kommentje:
A színtől eltekintve akkor jó gitár, ugye?
2017. szept. 25. 06:15
 9/10 Waff ***** válasza:
A színnel sincs semmi baj, olyant vegyél ami tetszik. Nekem két fekete gitárom is van, mert bejön a fekete szín, ugyanakkor a lakkozott, vagy akár a sunburst festésű gitárok is tetszenek. Teljesen ízlés függő a gitárod színe. Ez a Cort egy jó kis alacsonykategóriás gitár, kezdésnek tökéletes.
2017. szept. 25. 08:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm.
2017. szept. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!