A Divízió88 Ezer év dalszövegét le tudja nekem valaki adni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 09:45
11/13 anonim válasza:
Miért nem írod le hallás után? Szerintem tisztán érthető a szöveg. Vagy melyik részt nem érted?
12/13 anonim válasza:
Amúgy valami baj van hogy állandóan beszélgetned kell valakivel? Ne értsd félre komolyan kérdezem, nem beszólni akarok.
Beszélgetni persze jó, csak azért kérdem mert gyakran hatványozottan pocsékul érzi magát egyedül ha valami gáz van, ezért figyelemelterelésre törekszik vagy kényszeres társaságkeresés vagy "valóságból" elvonatkoztatás (lásd:gamerek) által.
13/13 Tom Benko válasza:
Hm. Én is inkább barnás rózsaszín vagyok, és a legkevésbé meghatározó számomra a bőrszín. Fúziós energia, kvantummechanika - érdekesen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!