Melyik gitár a jobb?
Az elsőn Floyd Rose tremolo van az sokat számít? Nem vagyok kezdő gitáros, de ilyen tremolos gitárom még nem volt és nem nagyon tudok még különbséget tenni közöttük. Valamint az elsőn még változó sugarú rádiusz van az mit jelent?Az jó?:D Mármint tudom mi az a rádiusz, de még nem játszottam ilyen gitáron. Na szóval melyik a jobb?:D
Az elsőn nem Floyd Rose tremoló van - ami nem csoda, egy igazi Floyd Rose tremoló drágább, mint ez az egész gitár -, hanem csak egy Floyd Rose licensed tremoló. Magyarán egy utánzat, egy replika. 300 euróért pedig nem hiszem, hogy sok jóval kecsegtet. Bár ki tudja, a világ csupa meglepetés :)
A váltotó rádiusz azt jelenti, hogy a fogólap egyre kevésbé görbült, egyre laposabb, ahogy haladsz rajta felfelé. Hogy ez jó-e, vagy sem, általánosságban megválaszolhatatlan. Teljesen szubjektív, van akinek bejön, van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!