Emok milyen zenét hallgatnak?
Olyat keresek ami nem hardcore rock.
Black veil briderset ismerem,az mondjuk rock.
Tudnátok mondani tipikus emo zenekarokat,énekeseket,énekesnőket?
Az lenne a legjobb,ha még mai napig zenélő emberek lennének ^^
BMTH,Suicide Silence,Blood on the dance floor,Motionless in white
Most ezek jutottak eszembe,rocker vagyok nem emo.
Egyébként nem zene teszi a szubkultúrát. Én is rockot játszok,rockernek vallom magam mégse szeretek&hallgatok sok ikonikus bandát pl Rolling Stones,viszont bluest sőt altert is hallgatok mert tetszik.
Neked is ha emo vagy nem muszáj emo zenét is hallgatnod :)
Tudom,hogy nem muszáj,csak kíváncsi vagyok, hátha tetszik ^^
Köszönöm szépen a válaszod
https://www.youtube.com/watch?v=Mr_DMGZ-JrY
ezt ajánlom.
Amikor még anno (2010 környéke) a középiskolában voltak ilyen arcok, ők post-hc-t, meg a dallamosabb metalcoret hallgatták (BFMV, BVB ilyenek). Nem tudom hogy mostanság vannak-e még emok, ha nagyon nem jön ötlet, akkor YT-n "emo music" biztos ad találatot.
#1: BMTH még talán, főleg ezek az újabb popos dolgaik, de kizártnak tartom, hogy emok Suicide Silence-féle brutalitást hallgatnának...
Szia! Én emos vagyok és nagyon értek az emos zenékhez!
Az emo műfaj egyik ikonjai a My Chemical Romance, de sajnos 2013-ban feloszlott. De vannak jó számai pl. a legismertebbek a Helena, Welcome to the black parade, és az I'm not okay. Van a Green Day, ami punk rock, de emo kategóriába tartozik és olyasmi. Nagyon vékony a határvonal emo és punk között. Aztán az emosok szoktak metalt hallgatni. Vannak jó metal bandák pl. Linkin Park(sajnos már meghalt az egyik énekes), Korn(a személyes kedvencem), stb. És van a Twenty One Pilots ami Indie rock, de vannak emo kategóriába tartozó számaik. Van a Panic At The Disco, ők is emok, de én személy szerint nem szeretem őket. Remélem tudtam segíteni
Köszönöm, tudtál segíteni! De engedd meg,hogy egy valamit kijavítsak, nem "emos" hanem emo ,nem "emosok" hanem emok.
Nem beszólni akartam,csak zavart, ne vedd magadra! ^^
Mégegyszer köszönöm a segítő választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!