Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Emok milyen zenét hallgatnak?

Emok milyen zenét hallgatnak?

Figyelt kérdés

Olyat keresek ami nem hardcore rock.

Black veil briderset ismerem,az mondjuk rock.

Tudnátok mondani tipikus emo zenekarokat,énekeseket,énekesnőket?

Az lenne a legjobb,ha még mai napig zenélő emberek lennének ^^

2017. aug. 30. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:

BMTH,Suicide Silence,Blood on the dance floor,Motionless in white

Most ezek jutottak eszembe,rocker vagyok nem emo.

Egyébként nem zene teszi a szubkultúrát. Én is rockot játszok,rockernek vallom magam mégse szeretek&hallgatok sok ikonikus bandát pl Rolling Stones,viszont bluest sőt altert is hallgatok mert tetszik.

Neked is ha emo vagy nem muszáj emo zenét is hallgatnod :)

2017. aug. 30. 22:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem muszáj,csak kíváncsi vagyok, hátha tetszik ^^

Köszönöm szépen a válaszod

2017. aug. 31. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:
2017. aug. 31. 10:07
 4/9 Eppaz02 válasza:
100%
Én mint emo imádom a: bvb-t, sleeling with sirens, asking alexandria-t, make me famoust, down and dirty-t, green day-t, pierce the veil-t, sleep waker-t, oceans ate alaska-t, get scared-et, marilyn mansont, my chamical romance-t, panic at the disco-t és még sorolhatnám estig :D minden esetre ezekben van rock is, metál, és post hardcore is :D
2017. aug. 31. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor még anno (2010 környéke) a középiskolában voltak ilyen arcok, ők post-hc-t, meg a dallamosabb metalcoret hallgatták (BFMV, BVB ilyenek). Nem tudom hogy mostanság vannak-e még emok, ha nagyon nem jön ötlet, akkor YT-n "emo music" biztos ad találatot.

#1: BMTH még talán, főleg ezek az újabb popos dolgaik, de kizártnak tartom, hogy emok Suicide Silence-féle brutalitást hallgatnának...

2017. szept. 1. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emo a hardcore-punk érzelmesebb változata, a zene az alapja a szubkultúrának. Első ilyen együttesek: Rites of Spring, Embrace, One Last Wish, Funeral for a Friend, Fugazi, Automatic Loveletter. A továbbiak: NoThanx, AFC, Tokio Hotel, The Rasmus...
2017. szept. 2. 16:36
 7/9 anonim válasza:
BTS, BigBang,B.A.P
2017. szept. 3. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én emos vagyok és nagyon értek az emos zenékhez!

Az emo műfaj egyik ikonjai a My Chemical Romance, de sajnos 2013-ban feloszlott. De vannak jó számai pl. a legismertebbek a Helena, Welcome to the black parade, és az I'm not okay. Van a Green Day, ami punk rock, de emo kategóriába tartozik és olyasmi. Nagyon vékony a határvonal emo és punk között. Aztán az emosok szoktak metalt hallgatni. Vannak jó metal bandák pl. Linkin Park(sajnos már meghalt az egyik énekes), Korn(a személyes kedvencem), stb. És van a Twenty One Pilots ami Indie rock, de vannak emo kategóriába tartozó számaik. Van a Panic At The Disco, ők is emok, de én személy szerint nem szeretem őket. Remélem tudtam segíteni

2018. jan. 1. 03:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tudtál segíteni! De engedd meg,hogy egy valamit kijavítsak, nem "emos" hanem emo ,nem "emosok" hanem emok.

Nem beszólni akartam,csak zavart, ne vedd magadra! ^^

Mégegyszer köszönöm a segítő választ!

2018. jan. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!