Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rocker/metalhead fiúk! Nektek...

Rocker/metalhead fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány, vagy ha az ilyen fiúk tetszenek, legyek extrémebb?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok, 49-50 kg, kék szemekkel és vállig érő, egyenes vörösesbarna hajjal (növesztem és szőkére tervezem festeni).

Gyakran hordok Martens bakancsot, bandás pólókat valamivel ritkábban, mivel kényelmesebben érzem magam szűkebb felsőkben, de néha előfordul. Általában sötét cuccokat hordok, és sokszor viselek viking szimbólumokat vagy chokereket kiegészítőként. Viszont sokszor öltözök viszonylag elegánsan (teljesen vagy majdnem teljesen feketében, de magassarkúban és szűk, csipkés cuccokban). Néha felveszek egy-két cicás cuccot is, mert imádom a cicákat :D

Zenei ízlés tekintetében metalhead vagyok, de a rockot is elhallgatom. Nagyon tetszenek a hosszú hajú, metálos pasik, szerintetek van rá esély, hogy így felfigyeljenek rám, vagy változtassak?

2017. aug. 27. 20:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Imádok mindent ami vikingekkel kapcsolatos :3

Ensiferumot írtam is, és köszi a tippeket, majd belehallgatok :)

2017. okt. 9. 20:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem viking, de a legjobb folk metál banda szerintem az Arkona. ;)

Amúgy a SOAD-ért puszi. :)

2017. okt. 10. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!