Behemoth nevű Lengyel death metal együttes?
A kérdésem a következő lenne.
Tudja mindenki aki ismeri őket,hogy Sátánimussal foglalkoznak dalaikban.
De ők a keresztények által elferdített dolgokat használják fel,mint pl.: Szeánszok,démonok eljövetele stb...
Vagy pedig Sátán tanításait és a valódi Sátánizmust használják fel zenéikhez ? Ami messze áll nagyon az ember áldozatoktól és hasonló butaságoktól.
Tehát nevezhetjük őket akár idézőjeles "keresztény rock" bandának...
Habár ők Death metal-t játszanak amiben a Sátánizmus a téma.
Háát..nézd.
Nekem, bajom van ezzel a szöveggel, zenével.
Úgy gondolom, hogy Sátán rendkívül színes, sokoldalú személyiség, és ily módon lehet, hogy azt mondja csináld, ha jólesik.
De nekem erősen bajom van az ilyen " zenekarokkal".
Talán, Sátán is csak legyint rá.
1. Ilyen zenét, bármikor összehozok a kis sufni műhelyemben. Egyedül. Hangtechnika nélkül.
Azonkívűl az a véleményem,- pedig szeretem a jó discó,pop, hardrock,heavy metál, góthic, autentikus népi zenét, a classzikus komolyzenét... stb - hogy vannak olyan zenék, melyek az értelem és a hiábavalóság határát feszegetik, átlépik.
Ez nekem, zeneileg átlépte.
Továbbá, nehezen tudom elképzelni,- bár én csak emberi elmével rendelkezem - hogy az akinek a zenéje (hegedű játéka) ihlette az Ördög trilláját,annak ez tetszene.
De mondom...nekem emberi agyam van.
2, A szöveg
Erősen ábrahámita közegű, befolyásoltságú, és mint ilyen tudjuk, hogy semmi köze sem lehet Sátánhoz.
Ez itt megint az ábrahámita befolyás, szemléletkör, elszakítatlan köldökzsinórjának asszott, mégis -az emberi elmébe,és létbe- további mérget pumpáló, azon élősköső, abból kinőt, szellemi csökevény,elfajzottság aposztrofált mintapéldánya.
Én ennek megfelelően kezelem.
szép napot.
"Ilyen zenét, bármikor összehozok a kis sufni műhelyemben. Egyedül. Hangtechnika nélkül."
Ettől nagyobb hülyeséget nem is tudtál volna mondani, gratulálok.
Köszönöm. A Te szintedtől ez dícséret.
Fogadd te is "baráti" vállveregetésemet.
1.ha nem tetszik a behemoth mondani valója akkor minek hallgatod? szerintem senki sem kényszerít hogy hallgasd.
2.HA te a sufnidban úgy zenélnél mint nergal papáék akkor szerintem a sufnidban rendeznék a wacken open air fesztivált.
A kérdezőnek: Hallgasd meg a belphegor t is,hasonló (blackened death)metalt játszanak ők is annyi különbséggel hogy ők németek. Üdvözlettel:egy sátánista :):):):).
úúú...hát itt valami félresikerült.
Ez most kb.azt sugalja, hogy ennek a zenének tetszenie kéne a Sátánistáknak.
Nem írtam, hogy hallgatom.
A sufnit részben fenntartom, nyilván érteni kell azt, hogy retorika is volt a válaszban.
Leírtam, hogy miért, csak nem figyeltél.
Te "Sátánista".
Kapd már össze magad, és vedd észre, hogy ugyan azt követjük.
Persze itt is történik olyan, hogy valaki előrébb tart a tudásban. Nem vagyunk egyformák mi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!