Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Behemoth együtte...

Szerintetek a Behemoth együttes tagjai sátánisták?

Figyelt kérdés

Itt egy kép róluk:

[link]

2010. márc. 26. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:

lol

Ki nen szarja le, hogy itt van róluk egy kép? Vagy mégis mivan.

Amúgy közel sem sátánisták. Csak antiklerikalisták. Ahogy a legtöbb black banda. (Bár a Behemoth ilyen black-death inkább, dehát.)

2010. márc. 26. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Dehogy sátánisták, csak elegük van abból az álszent katolikus sz*rból, amit gyerekkoruk óta rájuk erőltetett a bigottul vallásos lengyel társadalom.

Teljesen normális, intelligens emberek. Aki lesátánistázza őket, az semmit sem tud a sátánizmusról.

2010. márc. 27. 00:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sem sátánisták. Csak azért kérdeztem mert bárkinek megmutatom lesátánistázták őket.
2010. márc. 27. 09:44
 4/8 FFDP ***** válasza:
Akiknek megmutatod azok azt se tudják mi az a sátánista érzésem szerint. Ajánlom ezt nekik: [link]
2010. márc. 27. 12:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi megis mutatom nekik
2010. márc. 28. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Akkor ezek szerint egyik Black vagy Deat banda sem Sátánista? Akkor minek zenélnek?
2011. aug. 30. 01:40
 7/8 anonim válasza:
73%
Leszarom ha sátánisták, az a jó ! Amúgy én is az vagyok. Igy jó a banda ahogy van.
2011. dec. 12. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
5%
utálom a zenekart ,csoda hogy nem tiltották őket ki a zene iparból ,sprplhatnám hogy mennyire utálom őket de nincs értelme ,amúgy szerintem a zenéjük és klipjeik is horrorisztikus szarok..komolyan ki akar egy olyan ember közeléba lenni aki ilyen ...valjuk be rémisztőek és undorítóak ..nem azért de mondjuk hogyha meghalsz akkor örékké valósáfif szenvedni akarsz ..jó értem hogy nem hiszel a katolilus vallásban de sokan halál közeli "élményről" számolnak be ,és mindannyian egy fehér fényt láttak ,akkor mi a faszt akar az aki itt interneten pofázik arról amiről fogalma sincs.Hülye egy zenekar ,ajánlok nekik egy oevost hogy bizonyosodjanak meg arról hogy elmebetegek ,és ezt nem kiosztásnak írom csak azért mert ez a véleményem ,talán egy orvos segíthet nekik legyőzni az idegbetegséget,és a szadizmust mert azok. Utolsó válaszoló aki azt mondta ő sátánista ..kezeltesd magad
2015. márc. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!