Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy gitárnak a húrjait meddig...

Egy gitárnak a húrjait meddig kell húzni, mert nekem minig elszakad a legvékonyabbik?

Figyelt kérdés
Egy gibbson sg gitárom van, nagyon tetszik azért vettem, nem volt olcso de meddig csavarjam a csavarját hogy ne szakadjon el.
2017. aug. 20. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Úristen..... ÚRISTEN MI EZ A KÉRDÉS???? Na haver! Az van, hogy nem csak úgy tekergetni kell a hangokat, szépen szerezz be egy hangológépet. Minden húrnak meg van adva, hogy milyen hangon kell szólnia. Egyébként nézz utána youtube-on, hogy hogyan kell hangolni, igaz, a hülyének is megy, de reád rádfér. Mondjuk azt sem értem, hogy 0 gitártudással miért vesz valaki egy Gibsont. Jah.... mert neked "megtetszett" xD
2017. aug. 20. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
*nem a hangokat, hanem a húrokat
2017. aug. 20. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem értesz hozzá, és hiába írja ki a hangológép az abc-s hangot, nem tudod, hogy melyik oktávon szól, merre tekerd. Tölts le olyan alkalmazást, ami hertz-re pontosan kiírja a hangmagasságot. A vékony E húr 329.6 Hz, a vastag 82.4 Hz. A többi ezek között van, nézz utána neten.
2017. aug. 20. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Addig csavard, amíg el nem szakad.

Na amikor elszakad, előtte kellett volna megállni.

2017. aug. 21. 07:59
 5/9 anonim ***** válasza:
#1 Gibbsonja van. Nem kell mindjárt nekiesni.
2017. aug. 21. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgymeg #1 simán csak egy féltékeny tini.

Miért ne vehetne valaki 0 gitártudással, akár félmillás Gibsont is?

Ez a pénztárcán múlik, nem a gitártudáson.

2017. aug. 21. 08:39
 7/9 A kérdező kommentje:
arra már rájöttem hogy a legvastagabb húr bírja a legtovább a feszeeséget,és így tobább lefele, csak az a kérdés hogy meddig?
2017. aug. 21. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:
ez a hangolóógép micsoda? egy kis szobám van ( 55 nm2), befér oda hogy nem sok helyet foglal, mi ez? linket adtok,köszi
2017. aug. 21. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szóval vagy játszod a hülyét, vagy az vagy
2017. aug. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!