Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megközelítőleg mennyi zenéd...

Megközelítőleg mennyi zenéd van otthon? CD-n, DVD-n, merevlemezen összesen? Ja és milyen műfaj/stílus?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 04:34
1 2
 11/15 anonim válasza:

9000 számom van fent vinyon!!!

nagyon megoszló műfajokban!!!

főkét hip-hop rap de található goa néhány rock és pop is

nam meg régebbi disco számok mondjuk aból nem sok!!!

2010. jún. 1. 15:53
 12/15 A kérdező kommentje:

15:28 -as, aki a Breakcore dj-ket kérdezted.

Psudaform, Negrobeat, Usedtobecool, Two Bit Vision (nagyon érdekes Digital Hardcore, Gabbergrind-al kevert Breakcore), Abelcain, Night Walker, Burglecut, Abortifacient, Weirdo, Kendo, Afrobeat, Gabbenni Amenassi, ja és ami még nagyon érdekes Igorrr (Breakcore kicsi Gregoriánnal, Oratóriumos beütéssel)Moisissure albuma. Ja és ha a raggacore-t is szereted akkor FFF, Aaron Spectre, Asteroth, LFO. Ja és még Enduser-nek is pár jó breakcore száma. Ja akiket írtam azok Gabenni Amennassi kivételével nem igazán dj-k. Többnyire albumokat egyben hallgatok meg, szóval dj-ket nem igazán ismerek.

Azért még leírom Aphex Twint-t, Squarepushert (bár ő inkább IDM, Drill n' Bass, de Acid Jazz is előfordúl) őket biztosan ismered.

Zenéket pedig sociopathrecordings-ról, badsekta.com, de még a lossless-music.org-on is van breakcore, ja és mind ingyenesek. Igaz új ritkán jelenik meg. Na meg persze időnként megnézheted a tetrakotta.wordpress.com-ot.

2010. jún. 4. 01:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Flashbulb szerű mondjuk Squarepusher. I Wish I Had Died That Day számukról meg nem tudom miért de a Cristal Castles jutott eszembe, meg úgy általában régebbi The Orb albumok.
2010. jún. 4. 01:25
 14/15 anonim ***** válasza:

merevlemezen 5,14 GB-nyi,

CD-m az csak 2 van mert gépről szoktam letölteni a telefonomra, MP3-ra, szóval inkább onnan hallgatom mint CD-ről.

Plusz anyának van egy csomó kazija, meg minden :D

14/L

2010. szept. 11. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:

bocs előző vagyok amúgy műfajok:

techno, house, mix, pop, klasszikus, főleg ezek.

2010. szept. 11. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!