Megközelítőleg mennyi zenéd van otthon? CD-n, DVD-n, merevlemezen összesen? Ja és milyen műfaj/stílus?
A Winamp szerint összesen 4416 előadó van a könyvtáramban, ami 13248 albumot jelent. Ezt igyekszem minden nap legalább két albummal bővíteni.
Műfaj. Hát ez már bonyolultabb dolog. Last.fm szerint a létező stílusok 97%-át hallgatom. De főként breakcore-t, ambientet, drone-t, death metált, progmetált, experimentális noise-ot, freejazz-t, dadát (avant-garde irányzat) és impresszionista zenéket hallgatok.
419 eloado es 369 album. 32Gb merevlemezen, plusz meg van kb 5-6 CD (igen, szegenyek vagyunk).
Nagy resze indie, folk, experimental, ambient meg egy keves komolyzene.
5 DVDnyi
gépen 12340 zeneszám
220 videoklip
rock és alfajai.:D
kb 25 000 zene a vinyón
elsősorban R&B, Hip-Hop, rap, soul, funky, rock, pop-punk, és rengeteg old school fekete zene és 70-es,80-as rock.
Én mp3-ban hallgatok inkább mindent, és hááát az eredeti CD-im száma éppen hogy súrolja a 3-at! :)
Összesen nagyjából 50 előadó, 1000 dal, és főként pop, talán rock, és R&B vagy ezek a közel-keleti zene elemeivel keverve, leginkább Karl Wolf előadásában.
Meglepődtem, hogy van ember aki breakcore-t meg experimental noise-t, meg hasonlókat hallgat. Eddig azt hittem ezzel nagyon egyedül vagyok. Többnyire (UK) Garage, vagy Hardcore-t hallgatok. Egyedül Triphop-ot, Gabbergrind-ot, Digital Hardcore-t, és Speedcore-t nem. Persze ezenkívül mindent, amihez csak kedvem van Synthpop-tól Symphonic Metal-ig, Country-tól Funky-ig, meg persze komolyzene(Handel,Liszt,Bach,Xaver). Csak a mostani House, meg Trance zenéket nem szeretem.
Szóval nekem iTunes szerint most 38247 zeneszám, 10975 album, ami 118 nap, és 247Gb gépen, ami naponta bővül. Plusz még 80-100 videoklip és koncertfelvétel. Eredeti cd-m csak 10-12 db van, azok szinte mind komolyzene.
Sziasztok!
Nekem csak olyan 7000 szám van a gépemen, ami 25 napot tesz ki. Mp3 DVD-m meg van úgy 10-15, eredeti CD meg olyan 40-50, aminek kb. a fele klasszikus,a másik fele valami metál, meg még 1-2 SKA. A stílusokat nem nagyon vágom, de szeretem a Metallicát, Tankcsapdát, Beethowent, Venetian Snares-t, Benn Jordan-t (Flashbulb), Dev/null-t, a jumpstyle, ill. Happyhardcore-t, Pink Floyd, Drop the lime-ot, Parno Graszt-ot, Csík zenekart, Mussorgsky-t, Paso-t, Skatalites-t, Desmond Dekkert, Eddát, Európa Kiadót, Tudósokat, Quimby-t, Miles Davis-t, John Coltraine-t, John Mayall-t, BB Kinget, Besh o Drom-ot, Boban Markovicot, Belgát, Goran Bregovic-ot, a Youngblood Brass Band-et, Nekromantix, The Meteors, Paul F. Fenech, Hobo Blues Band, Deák Bill, Russkaja, 2 műsor, Muddy Waters, Bessie Smith, Bo Diddley, Buddy Guy, Big Bad Voodoo Daddy, Madonna, Cherry Poppin' Daddies, Squirrel Nut Zippers, Lady Gaga, Skafunderz, Bong-Ra, Django Reinhardt, Manu CHao/Mano Negra, Umkulu, Csizmáskandúr, Emir Kusturica & the no smoking orchestra, The Paul BUtterfield Blues Band, és hirtelen kb. ennyi jutott eszembe úgy 5 perc alatt...
05-25 11:18-öst kérdezném, illetve a kérdés feltevőjét, h. ha ennyire otthonosan mozogtok az elektronikus műfajokban, akkor ajánlhatnátok pár breakcore dj-t! Vsnares, bong-ra zeneileg eléggé bejönnek, illetve ha van a The Flashbulb-hoz (Benn Jordan) hasonló tippetek, azt is szívesen fogadnám, szerintem nagyon jó muzsikát csinál...
Tisztelettel,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!