Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem tudom hol rontom el a...

Nem tudom hol rontom el a hegedűvel, hegedűsök, valami tanács?

Figyelt kérdés
Szóval 1éve járok zeneiskolába, és van egy dal ami már egész jól ment, viszont az utolsó hónapban a zenetanárom kórházba került, én pedig egy zongora tanárhoz kerültem. Gyakoroltuk tovább a dalt, de az utolsó héten azt mondta, hogy valamit nem jól csinálok. Tudna valaki segíteni hogy meghallgatná és megmondja hol romtom,hogy ki tudjam javítani? :) Hiába játszom de nem jövök rá hol és mit rontok.

2017. aug. 16. 14:38
 1/4 Mojjo ***** válasza:

Namost értem én, hogy zongoratanár, nem hegedű, de azért zenetanár, hogy észrevegye, mi rossz. Annyit mondott csak, hogy valamit nem jól csinálsz? Rákérdeztél, hogy mit és nem tudta? Annyit sem, hogy most teszem azt, a tempótartással van bajod, vagy épp kissé rossz helyen fogsz le pár hangot, és hamis? Semmit nem tudott?

Amúgy elfelejtetted belinkelni a felvételt, így nem tudjuk meghallgatni. :)

2017. aug. 16. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Szószerint idézve azt mondta, "nem jó, nem tudom mi, de valami nem tetszik. " szóval nem világosított fel :D .Próbáltam feljebb-lejebb fogni, de mindig azt mondta hogy "nem jó, valami nem tetszik, gyakorold otthon" és ezzel el is intézett. Felvételt ide is tudok tenni? :) Hogyan? :)
2017. aug. 16. 20:15
 3/4 Mojjo ***** válasza:

@2: ilyenkor ne hagyd magad addig, amíg nem mond valami konkrétat.

Vedd fel, lehetőleg képpel együtt, hogy lássuk a vonókezelésed, meg a fogólapon matató ujjaidat is, és tedd fel youtubera. Aztán majd max letörlöd.

Amúgy nem vagyok hegedűs. Gitáros vagyok, szóval nem biztos, hogy tudok segíteni. De amíg nem teszed fel, egészen biztos, hogy sem én, sem más nem fog tudni semmit sem mondani.

2017. aug. 16. 21:16
 4/4 Mojjo ***** válasza:
Ezek szerint annyira mégsem volt fontos neked...
2017. aug. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!