Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pár hónapja gitározni tanulok....

Pár hónapja gitározni tanulok. Mit kéne gyakorolnom?

Figyelt kérdés

Idén augusztusban kezdem el játszani elektromoson.

Már mennek olyan dalok mint a Victim of Changes, Seek and destroy. Az akkordokokra épülő dalokat nem nagyon tanultam, egyik dal sem fogott meg igazán ( pl.: House of the rising sun. A zeneelmélet alapjait átvettem ( [link] Ha megnézek egy videót Yngwie Malmsteenról, Satrianiról, B.B. Kingről, Billy Gibonsról, akkor mindent megtennék, hogy olyan gyakorlott lennék mint ők (tudom, hogy nem egy műfajban munkálkodnak, de ugyanannyira lenyűgöznek), de nem tudom, hogy hol kezdjem a gyakorlást. Tudnátok segíteni, hogy gyorsabb, technikásabb, színesebb, ha tetszik profibb játékom legyen?

2017. febr. 25. 22:10
 1/4 Waff ***** válasza:

Doki...időgépet eszkábáltál? Remélem egy DeLorean-ból :P

Mivel idén még nem volt augusztus...és még igencsak messze van... :)

Amit ajánlanék az egy jó gitártanár. Hidd el sokat fog lendíteni az ügyön.

Értem én, hogy BB King, Vai, meg Satriani stb...de az alapok egy fontos részét (akkordok) nem kerülheted ki. Itt sem lehet a rúd elé szaladni, itt sem lehet háztetőt építeni a falak kihagyásával. Rengeteget kell gyakorolni, sok-sok hosszú, kitartó, napi szintű gyakorlással eltöltött évek után lehet eljutni olyan szintekre... De ami a lényeg: egyáltalán NEM LEHETETLEN! :)

2017. febr. 26. 07:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Epic fail :D köszi én is gondoltam, de csak nyáron akarok, évközben zsúfolva van minden, de szó szerint (2 ig iskola 4-től tanulás 8-ig)
2017. febr. 26. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
:D akkor legalabb valami konyvet kovess mar. Nyaron elmesz tanarhoz, és nemgyozitek majd javitgatni a rosszul berogzult dolgokat, egy ev boven eleg ra, hogy megszokjal eleg helytelen dolgot ahhoz hogy a tanart hazavagd idegileg :D
2017. febr. 26. 13:38
 4/4 Waff ***** válasza:
Igen, egy jó köny nem árt, sokaz segíthet. Amit ajánlok: Muszty-Dobay Gitáriskola c. könyv. Direkt kezdőknek, az alapoktól.
2017. febr. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!