Sokminden a twenty one pilotsról? (Olvasd el lent)
Sziasztok! Bocsánat a fentiérd de kell a kérdésben kérdőjel legyen és amiket kérdezek az nem fér a fenti négyzetbe
Szóval, az utóbbi időben nagyon megszerettem a top-ot és mindent amit tudtam elolvastam róla a neten de még vannak kérdéseim. Pontosan 5db. ((Azért nem külön írom mert akkor mindig 30 percet kéne várni és az túl sok 😂😭)
1. Mit jelent az 1922. December 16.?
2. Miért hívják a fanok "fren" -nek egymást? Az nem friend? De akkor mindenki rosszul irja?!
3. Mit jelent az hogy clique, illetve skeleton clique? (Azt tudom hogy csoportod de a szó maga.)
4. A negyedik hogy van-e magyar csoport nem facebookon hanem mondjuk instagrammon, vagy csak úgy privátban egy ember, sajnos nincs facbookom és "élőben" (😂) nincs egy darab tøp-szerető barátom sem szóval tudtok valamit mondani?
5. Miért olyan fontos Tyler-nek a "kitchen sink"
+1: Najó ez hülye kérdés de Tyler meg Josh miért nem melegek és járnak eggyütt? 😭😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!