Bts Bármelyik tagjának hol lehet személyes üzenetet írni?
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem lehet személyesen üzenetet írni nekik, csak ha van olyan ismerősöd tartja velük a kapcsolatot (amit azért kétlek).
Viszont levelet szerintem tudsz nekik küldeni, bár nem vagyok benne biztos. A BIGHIT címét kell megszerezni, és akkor talán.
Remélem tudtam segíteni!
BTS twt,twitteren,asszem azt ők irányitják,bár nem hiszem h 100 millió üzenet közzül pont a tiedre fognak válaszolni.Na jó,lehet túlzok a 100 millióval xD de bisztos nem 1000 üzenetjük jön egy nap,szóval..bár minden lehetséges,és nem akarlak lelombozni sem
esetlég még irhatsz kézzel irott levelet is,V nem rég válaszolt egy kis fanboy levelére,szerintem tök cukor lett♥ mivel V szereti a gyerekeket,minden estere bepróbálkozhatsz,veszteség itt esélytelen:)
Utolsó jól mondja
Írhatsz kézzel írott levelet,vagy a BTS twt oldalra, talán Hope szokta olvasni az üziket,de nem biztos hogy válaszolni fognak (a remény hal meg utoljára 😁)
Sok szerencsét, remélem sikerül neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!