Szerintetek is bármelyik pillanatban megszülhetek? Személyes tapasztallataitok alapján mit gondoltok?
Ma töltöttem be a 38. hetet és 3 cm-re vagyok kitágulva. Az orvos szerint bármelyik pillanatban jöhet a baba, de azt is mondta, hogy végülis még így is eltarthat 2-3 hétig. Szóval hol ezt, hol azt mondta.
Kiváncsi vagyok ti mit gondoltok!
50%, sosem lehet tudni. Én pl amikor màr fàjàsokkal mentem be a 38.héten is tök zàrt voltam reggel. Aztàn egyszercsak eltűnt a méhszàjam kb 3 óràval később. Az orvos is csak hàpogott mert a nővérnek szóltam hogy izé wcre kell mennem,de kiderült ugye,hogy nyomnom kellett 😁
Mìg a baràtnőm 2 cmre nyitva volt régóta mikor bement 40+4 héten,egy napot hagytàk vajúdni, 3cm és csàszàr lett a vége,pedig kapott mindent hogy tàguljon.
Szóval egyénfüggő.
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
Ahogy sejtettem mindenkinél egyedi és máshogy megy.
Közben pár csepp vért is észrevettem a wc papiron, amit olvastam lehet a szülés elöjele a tágulás miatt. De lehet azért is, mert a doki megpiszkálta a méhszájam.
Fájásaim még nincsenek, illetve nem tünik fel, hogy lenne. Kisebb méhösszehúzódások viszont igen. Ezek mondjuk végig voltak a terhességem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!