Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha kizárólag tárgyilagosan...

Ha kizárólag tárgyilagosan nézzük és nem a zenestílust, Justin Bieber meg a One Direction tagjai mennyire tudnak énekelni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy divat őket leszólni, éppen ezért vagyok kíváncsi rá, hogy ha eltekintőlattól, hogy a dalszövegek miről szólnak, kik ezek az emberek, miket képviselnek, mennyire szimpatikusak stb. Ha osztálytársatok lenne mondjuk egy zenei suliban vagy akárhol... mit mondanátok, tudnak énekelni? És tudnak annyira, hogy jogos legyen híresnek lenni?
2017. júl. 29. 11:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De teljesen hamis a hangom,és hangszálcsomóm van...
2017. okt. 14. 11:10
 22/27 anonim válasza:
Szerintem van hangjuk, nagyon tehetségesek.
2017. okt. 31. 11:36
 23/27 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2017. nov. 1. 17:44
 24/27 Dirsctioner válasza:
Justin Bieber stílusa nekem nem nagyon jön be, de a One Direction nagyon jó. Csodálatos, kedves emberek, és a hangjuk is nagyon jó :) ajánlom, mert tényleg nagyon királyok
2021. jún. 3. 19:22
 25/27 A kérdező kommentje:
Jaj, de régi kérdés, és még mindig nem azt kérdezem, hogy kedvesek-e.
2021. jún. 5. 14:26
 26/27 Dirsctioner válasza:
Bocsánat, félre értettem a kérdést mert csak gyorsan elolvastam, azt hittem azt kérdezed hogy szimpatikusak-e és ezért írtam, de mostmár látom, szóval bocsi. A hangjuk jó: itt a válaszom :D
2021. aug. 6. 13:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ez így félreérthető volt, de oké.
2021. aug. 15. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!