Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha kizárólag tárgyilagosan...

Ha kizárólag tárgyilagosan nézzük és nem a zenestílust, Justin Bieber meg a One Direction tagjai mennyire tudnak énekelni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy divat őket leszólni, éppen ezért vagyok kíváncsi rá, hogy ha eltekintőlattól, hogy a dalszövegek miről szólnak, kik ezek az emberek, miket képviselnek, mennyire szimpatikusak stb. Ha osztálytársatok lenne mondjuk egy zenei suliban vagy akárhol... mit mondanátok, tudnak énekelni? És tudnak annyira, hogy jogos legyen híresnek lenni?
2017. júl. 29. 11:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
5%
Na most. Justint imádom 😍 ezért nekem az ő hangja tökéletes 💜 az one directionos srácok viszont egyáltalán nem szimpik viszont azt elismerem hogy a zenéjük és a hangjuk jó. ( de meg sem közelítik Justint) ;)
2017. aug. 2. 23:47
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Ebben a pár évben amióta csinálja kizárt hogy széténekelte a hangját
2017. aug. 3. 00:19
 13/27 A kérdező kommentje:
át szerinte pár év alatt is simán lehet, lásd Mikát. Utolsó előtti: szerintem nem válaszoltál a kérdésre.
2017. aug. 3. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Mika valószínűleg sokkal erőltetettebb pozícióba kényszeríti a hangját, és sokkal gyakrabban, mint a Bíbergyerek, emiatt lehet.
2017. aug. 4. 09:11
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Jó most én jövök. Belieber vagyok szóval automatikusan Justinra szavazok, hogy neki alapból van jó hangja. A semmiből küzdötte fel magát, szó szerint. Egy Kanadai kis faluból. Saját (igazi) tehetség. Egyértelmű a válaszom, Justinnak igen is van tehetsége. A OneDirectiont szerettem egy ideig, de fel sem érnek Justinhoz! Ő egy álom ❤
2017. aug. 8. 23:11
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Elfogultság: level 99999999
2017. aug. 9. 06:19
 17/27 A kérdező kommentje:
Nekem nincs azzal bajom, ha valaki a rajongója, de eddig mindenki, aki rajongónak hívta magát, tökre eltért a tárgytól. kit érdekel, honnan jött? Nm ezt kérdezem.
2017. aug. 12. 23:59
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Tehetségtelenek mind, a pop iparban bárki lehet jó énekes.
2017. okt. 11. 16:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Még én is?
2017. okt. 12. 19:02
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha jókor vagy jó helyen, és jól menedzselnek, akkor igen.
2017. okt. 12. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!