Vannak még olyan fiatalok 16-20 évesek akik Republicot illetve régebbi zenéket hallgatnak?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a zenéiket, megunhatatlanok.. a mostaniak hozzájuk képest egy nullák. 16 éves vagyok, a korom beliek a mai nyálas zenékért vannak oda de engem nem nagyon vonz. Más is van igy vele?2017. júl. 28. 22:01
11/17 anonim válasza:
Én hallgatok régebbi zenét is, de vannak ám jó újak is, csak nem a mainstreamben.
Mondjuk én a Republicot meg az Eddát nem nagyon szeretem, inkább Joy Division, New Order, Depeche Mode, Asylum Party, Talking Heads, Bowie, King Crimson, meg hasonlók amik bejönnek. Magyar zenék közül meg a Kispált szeretem nagyon.
16/F
12/17 anonim válasza:
Bowiet én is bírom, szomorú voltam amikor meghalt.
13/17 anonim válasza:
Persze, bírom az Eddát. Mellettük régiek közül Slayer, Metallica, Bathory, Bon Jovi, Europe, Queen, Michael Jackson is jelen van. De azért az újak közt is vannak meglepően jók.
18F
14/17 A kérdező kommentje:
utána néztem van ami meg is tetszett! Köszönöm! :)
2017. aug. 1. 23:39
15/17 Csövesbá válasza:
Igen én speciel 14 éves vagyok! Szoktam hallgatni Eddat,Pokolgépet,Ossiant,Missiót! :D
16/17 anonim válasza:
Én 14 éves lány vagyok, és hatalmas Beatles - rajongó😍
17/17 anonim válasza:
12 éves tesómmal kárpátia, meg tankcsabda fanok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!