Mit csináljak? A "barátaim" szekálnak amiért én nem 5SOS meg JB fan vagyok hanem az én kedvenceim a Nirvana a Green Day, Linkin Park és a Black Veil Bridges.
Azért szekálnak, mert van ízlésed?
Hagyd őket a francba.
Az ilyen elvadult JB fanok ellen nem igazán tehetsz semmit, mert az ő szemükben az a nyálgép egy isten ( Billie Joe bármikor lenyomja ;) )
16/L
Mond meg nekik, hogy nekik tetsszen az, ami nekik tetszik, neked meg az tetsszen ami neked tetszik...
UI.: JB fos...
Mindenkinek szíve joga azt hallgatni, amit szeret, te se mondod meg nekik, hogy ne hallgassanak JB-t, úgyhogy ők se mondják neked, hogy ne hallgass rockot. Lehet, hogy olyan barátok után kéne nézned, akik vagy nem kritizálják a zenei ízlésed, vagy hasonló, mint a tiéd.
Amúgy én imádom a 5SOS-t, de pl JB-t, meg egy csomó ilyen "popsztárt" vagy mit ki nem állhatok.
Ez most komoly? Ritka gyökerek.
Én ilyenkor mindig rávágom, hogy nem hallgatok zenét. Semmi közük hozzá.
Szerintem senki ízlése sem ciki. Mindenkinek más tetszi és ez így van jól. Én is rocker vagyok, de ha valami nem tetszik, akkor megtartom a véleményem magamnak. Nem a zenei ízlésen múlik, hogy ki milyen ember.
16/l
Azért az vicc hogy manapság azokat szekálják akik jó zenét hallgatnak, olyanok akik azt sem tudják mi az a zene. justin bieber teljesen nyugodtan kijelethető hogy egy hulladék, zeneileg is, emberileg is. A zenéhez konkrétan semmi köze, énekhangja nincs (sosem volt), a "zenei aláfestés" idegesítő gépi zaj, a mondanivalót meg hagyjuk is. Ehhez képest pl. egy Linkin Park (most a közelmúlt sajnálatos eseménye miatt őket hallgatom a napokban a legtöbbet) énekhangot, mondanivalót tekintve és zeneileg, zenekarilag is tökéletesen helytáll a zene definiciójának. Nem mellesleg őket jó hallgatni, nem egy kaptafára készült kulát játszanak mint a mai zenészek, együttesek nagy százaléka, hanem igazi erőt adó muzsikát. Azzal együtt hogy náluk is szerepelnek gépi effektek, pont ezért tökéletes összehasonlítási alap, hogy lám csak, a gépzene is elfér ha mellé jó énekhang, hangszeres kíséret és valódi mondanivaló is társul.
A Green Daynek, Nirvanának annyira én nem vagyok rajongója, de azok is nyilván mérföldekkel jobbak mint JB, összes sem lehet őket hasonlítani. Az 5SOS fogalmam nincs micsoda, de ha bieberrel említed egy lapon akkor talán nem is baj hogy nem ismerem őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!