Ti mit éreztek olyankor, ha egy frissen lehunyt énekes hangját halljátok egy számban?
Nekem Jacko, Lennon, Elvis számai nem jönnek be (nem azt mondom hogy rosszak, csak hogy nem az én világom a zenéjük) ezért a saját nevemben nem mondhatok ilyet, valamint az ő idejükben még nem is éltem (Jacko halálakor kisebb voltam), de a szüleim azt mondják a mai napig ugyanúgy kirázza őket a hideg ha a zenéjüket hallgatják.
Egyébként engem annyira sokkolt Chester halála hogy a zenéjüket hallgatva először igazából nem éreztem semmit, mert fel sem fogtam hogy meghalt... Aztán (szégyen vagy nem) kisírtam magam, mikor felfogtam hogy elment és nem jön vissza. Azóta pedig jólesik hallgatni de egyben szomorúvá is tesz... Nekem ez olyan mintha a lelkitársam veszett volna el, hiába nem is ismertem. És most kinyitom a sebet és megtisztítom azáltal hogy a zenéjét hallgatom továbbra is.
Remélem, kielégítő volt a válasz, ennél jobban nem tudom leírni :)
Igen, nekem is eléggé hasonló, libabőröző, megrázó élmény volt hallgatni a számát utána... Ugyanez volt néhány éve Lemmyvel is. :(
Ami kicsit másabb de talán ide tartozik, az Kurt Cobain. Még nem is éltem, amikor ő már meghalt, mégis az ő számait hallgatom, és ez számomra van, hogy olyan furcsa élmény, a hideg ráz közben.
Én is pici voltam, mikor Michael Jackson meghalt. De előtte utána is hallgattuk a zenéit, főleg anyuék. Most 13 évesen nagyon fáj a szívem mikor a zenéit hallgatom, mert most tudatosult bennem: igen, ő volt az. És én már soha nem láthatom.
Megértelek kedves kérdező. Nem (feltétlen) csak a frissen elhunyt zenészekkel van ez így. Mondjuk 10 év múlva meghallgatod ugyanazt a Linkin Park számot amit ekkor tettél és hidd el nagyon tud fájni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!