Téged mi fog meg Cseh Tamásban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok a sznob, akik puszta presztízs miatt "szeretnek" előadót, emiatt az érdekel,
hogy akik nem sznobok, mi fogja meg őket Cseh Tamás énekében, és mi fogja meg őket Cseh Tamás gitározásában?
2017. júl. 23. 14:48
11/13 anonim válasza:
Tehetséges előadó volt, de a dalai engem sose érintettek meg, amit hallottam tőle, szinte mindet művinek, modorosnak éreztem. Amolyan színházi zenének. Bevallom, ez felszínes ítélkezés, de hát tényleg nem kaptam kedvet ahhoz, hogy elmélyedjek az életműben. Meg nekem fontos, hogy az előadó a saját szövegeit énekelje, akkor érzem igazán hitelesnek a színpadi egyéniségét.
Szerintetek jól öregedtek a dalai? Van egy sejtésem, hogy az ötvennél fiatalabbak közt már alig akad, aki tudatosan hallgatja a zenéjét.
12/13 anonim válasza:
Én 28 vagyok lassan 29 de még mindig szoktam hallgatni. Igaz nem olyan gyakran, de hallgatom. Nincs semmi baj a véleményeddel, nem szeretheti mindenki :) Általános iskolai irodalomtanárom is mondta egyszer hogy nem baj ha nem tetszik nekünk egy mű. Ez nagyon megmaradt bennem
13/13 anonim válasza:
Sőt a fiatalok körében is népszerű, még ha nem is annyira mint Floor Tomi. De vannak akik feldolgozásokat is csinálnak. Ma hallgattam éppen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!