Mi a véleményetek, Awful-ról, az RTM ből, Leszámitva azt hogy Busta az én véleményem szerint egy söpredék, és a Stilusa összevonható a Killakikittel? Vagyis én Killás vagyok, de a Barbárfivérek és a Jam Balaya is beütött. Mi a véleményetek ezekről?
Nem hallgatok Awfult, de a kérdés lényegében mi is? :D
A Killakikitt meg nem összevonható Bustaval, mert a Killakikitt jó zenét csinál, Busta pedig nem, ennyi köztük a különbség.
Lehet mondani, hogy a Killák is ugyanúgy trágár gyökerek, de ők nem játsszák a gengsztert, számtalanszor elmondta AZA is hogy azért ilyen erőszakos a szövegviláguk, mert így adják ki magukból a feszültséget, és aki szintén ezt akarja, az hallgasson Killakikittet. Mondom ezt úgy, hogy a Killagoonst amúgy én sem bírom annyira, a Ne Szarakodj jobban pörög :D (Egyébként azért AZA és Tirpának elég sok minden kijutott az életből, de kinőttek belőle, és megmaradt a zene, ezt írták :))
Barbárfivérekről, Jam Balaya-ról nem tudok sokat mondani, van 1-2 számuk amiket ismerek, szeretek ennyi. Én magyarból a Killákon kívül egyedül Akkezdetet hallgatom, és imádom mind2 albumukat :D
És bár rohadtul nem ide tartozik, de 2 külföldit nagyon tudok ajánlani, az egyik Tyler The Creator, imádom, most jött ki az új albuma, mindenképpen hallgassátok meg :D
A másik pedig A-F-R-O, aki elvileg a következő killa albumon is rajta lesz! Rohadt jól tolja, az egyik legjobb feltörekvő az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!