Szerintetek milyen a zenei stílusom?
Figyelt kérdés
Leginkább Offspringet, BLink-182-t, Green Dayt és Simple Plant szoktam hallgatni...Meg szokták kérdezni,hogy milyen a zenei stílusom,és ilyenkor hülyének érzem magam,mert nem tudom pontosan...:D
Előre is köszi
2010. máj. 20. 18:03
1/7 anonim válasza:
Blink 182 - Punk Rock
Offspring - Punk Rock
Green Day - Punk Rock
Szal szerintem akkor nem kérdés :D
2/7 anonim válasza:
Ja bocsi a Simple Plan lemaradt az is Punk Rock:)
4/7 Főzős Laci válasza:
Szerintem a te zenei stílusod eléggé egy síkú,homogén;de gondolom ez a korodból fakad.Én 40 évesen hallgatok rockot,jazz-t,komoly zenét,diszkót,meg még sok zenei műfajt.Mindig azt,amilyen a hangulatom.
5/7 anonim válasza:
Ja, ez mind punk-rock, méghozzá a népszerűbb fajtából. Az előzőnek nincs igaza, nem kell mindenkinek mindenfélét hallgatni. Amúgy én is egy időben sok punk-rockot hallgattam, mostanában inkább metált és hard rockot, de nyitott vagyok a disco és az alter kivételével minden irányba.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem véleményt kérdezett, hanem hogy mi a neve ennek a zenei stílusnak. Ja, punk rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!