Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti a Luis Fonsi -...

Ki szereti a Luis Fonsi - Despacito-t?

Figyelt kérdés
Írjatok kommenteket, ki hogyan szereti + 10-es skálán hányas!

2017. jún. 27. 07:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

hat kepzeld el nem. nem ez szamitott.

eresetileg o is nagyon szerette ezt a zenet. aztan egyszer zenet hallgattunk mikozben kosaraztunk. es ott tetszett meg a szam. megkerdeztem, h mi a cime. o megmondta, en meg este mar le is toltottem. az mar csak egy ráadás, h a bucsukor is ez ment. ha mas megy valoszinuleg eszre se vesszuk.

de persze nagyon konnyu a masikat kritizalni, azert mert fontos neki valami, azert mert vannak erzelmei.

es nem tudom feltunt e, h az volt a kerdes h ki az aki szereti?!

2017. júl. 7. 01:08
 22/32 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
ohhhh....értem...de nekem anyukám mondta ne kerüljek rossz társaságba...így nem barátkozok olyanokkal sem akiknek szar a zenei ízlése :)
2017. júl. 7. 01:54
 23/32 A kérdező kommentje:
jo. csak nem szeretem mikor alaptalanul cseszegetnek.
2017. júl. 7. 15:40
 24/32 anonim válasza:
38%

Kedvrnc zeném, imádom.

10/10

2017. júl. 8. 12:39
 25/32 anonim válasza:
41%

Én nem szeretem.............................................................................................................................................................................................................................................................hanem IMÁDOM.

A legjobb zene a világon.

2017. júl. 8. 15:01
 26/32 anonim válasza:
77%

Jaj, már megint egy újabb erotikus trash song? Nagyszerű. 10/-20

Azért nem tetszik, mert semmilyen üzenete nincs azon kívül, hogy a nyakába szeretne lélegezni. Nekem nem tetszik, vannak jobb számok is, amiket élvezek.

2017. júl. 11. 16:22
 27/32 anonim ***** válasza:

Először nem szerettem,és nem halgattam,nem értettem miért olyan felkapott,de mikor az ember jobban belegondol és oda figyel,akkor rájön hogy van lényege,ha már spanyolul is van :D AKKORISS xd

De IGENIGENIGENIGEN IMADOOOOM♥!

2017. júl. 11. 16:25
 28/32 anonim ***** válasza:
87%
Egy hulladék amit 10-ből 9 ember csak azért hallgat, hogy beálljon a sorba.
2017. júl. 13. 10:55
 29/32 anonim ***** válasza:
87%
Én egyenesen utálom ezt a zenét.
2017. júl. 13. 11:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Luis Fonsinak ennél sokkal jobb dalai is vannak, én már régebbről ismerem a nevét, mert a latin zenét szeretem. Ráadásul már 20 éves a pályája, amiről persze itthon lófarkat sem tudnak az emberek, még azt sem tudják mit jelent a Despacito szó.
2017. aug. 9. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!