Ki szereti a Luis Fonsi - Despacito-t?
hat kepzeld el nem. nem ez szamitott.
eresetileg o is nagyon szerette ezt a zenet. aztan egyszer zenet hallgattunk mikozben kosaraztunk. es ott tetszett meg a szam. megkerdeztem, h mi a cime. o megmondta, en meg este mar le is toltottem. az mar csak egy ráadás, h a bucsukor is ez ment. ha mas megy valoszinuleg eszre se vesszuk.
de persze nagyon konnyu a masikat kritizalni, azert mert fontos neki valami, azert mert vannak erzelmei.
es nem tudom feltunt e, h az volt a kerdes h ki az aki szereti?!
Én nem szeretem.............................................................................................................................................................................................................................................................hanem IMÁDOM.
A legjobb zene a világon.
Jaj, már megint egy újabb erotikus trash song? Nagyszerű. 10/-20
Azért nem tetszik, mert semmilyen üzenete nincs azon kívül, hogy a nyakába szeretne lélegezni. Nekem nem tetszik, vannak jobb számok is, amiket élvezek.
Először nem szerettem,és nem halgattam,nem értettem miért olyan felkapott,de mikor az ember jobban belegondol és oda figyel,akkor rájön hogy van lényege,ha már spanyolul is van :D AKKORISS xd
De IGENIGENIGENIGEN IMADOOOOM♥!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!