Ki szereti a Luis Fonsi - Despacito-t?
Én enélkül is nyugodt vagyok :)...de attól, hogy valamit agyba főbe szaratnak a rádiók attól az még nem jó, ezt max csak a naív emberek hiszik így...olyan a régi időkben volt, most már max a futószalagon gyártott tucatigénytelenségek mennek, mert az emberek nagyrésze azt eszi meg amit alá adnak, és arra is lusta önálló ízlést alakítson ki.... :)
2017. jún. 29. 05:04
12/32 A kérdező kommentje:
nekem van izlesem, remelem ezt nem nekem szantad.
csak igy mellesleg: szeretem a rockot es a heavy metalt.
az egyik kedvencem Bon Jovi.
ez a despacito pedig ugy jott h az egyik ismerosomnek is nagyon tetszik, es ezt hallgattuk mikozben kosaraztunk. ott megtetszett es rakerdeztem a cimére.
valoszinuleg nem talaltam volna meg.
de hat mindegy. van akinek tetszik van akinek nem.
es az egyebkent igaz h nagyon sok igenytelen sz*r megy a radioban, ezert nagyon nem is szoktam hallgatni.
Nagyon gyenge szám, semmivel nem tűnik ki a többi közül. 1 év múlva senki nem fog rá emlékezni.
2017. júl. 2. 17:04
14/32 A kérdező kommentje:
en biztos. sot egesz eletemben.
van egy ember, akivel joforman ez a kozos szamunk. h miert az nem mondom el.
Így már más a dolog.... :) de itt ezzel tulajdonképpen az a gond, mint ahogy minden stílusnak megvan a "Trash" tipusai....sajnos a deszpácsító' is az....részemről én is sok mindent szeretek, de sok stílusról már le is mondtam, mert szinte csak a "Trash" ömlik belőle. Főágazatban viszont "Elektronikus zenében" vagyok otthon, amit általában tudom, ha valakivel beszélek, és jön a szokásos "az igazi zene az amiben hangszerek vannak" duma...és mégis kiderül nem egy olyan zenét szeret amiben elektronikus behatások vannak...persze ebben az országban ebből is jórészt a "Mainstream Trash" ömlik.... :)
2017. júl. 3. 02:29
ez is olyan lesz mint a Fluor Tomi-Mizu száma vagy a Gangnam Style. Megy egy darabig aztán senki nem fog rá emlékezni.
2017. júl. 3. 09:24
17/32 anonim válasza:
Én spec rühellem.Jövő nyáron mástól fogtok megőrülni.
2017. júl. 4. 10:03
18/32 anonim válasza:
imádom, főleg hogy spanyol, és még Luis is egész helyes
és a hangja *-* :) <3
2017. júl. 6. 22:31
19/32 A kérdező kommentje:
koszonom azoknak, akik pozitivan ertekeltek.
akik meg csak szidtak: az volt a kerdes, h ki szereti, es nem az h ki utallja.
es ezek az egynyari slagerek...
sose voltam oda ezekert.
ez az elso ami tetszik.
plusz meg mikor elbucsuztam egy szamomra nagyon fontos embertol, akkor is ez a szam ment a hatterben.
Ha a Kis Grófo Mert a nézését meg a járását ment volna akkor most az lenne a "kedvenced" ez miatt ?! :D
2017. júl. 6. 23:44
Kapcsolódó kérdések: