Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szoktatok lemezboltba járni...

Szoktatok lemezboltba járni még emberek?

Figyelt kérdés

Föleg a 15-25 ev köruliektol kerdeznem mert az a generacio mar nem ebben nott fel.

Csak szimpla kivancsisag.

2017. jún. 22. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Annak idején Szegeden két lemezboltba is jártam, mindkettő bezárt.
2017. jún. 22. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

És ha én alien vagyok akkor nem válaszolhatok? :(

Pedig amúgy szoktam néha, bár virtuálisan, online lemezboltokban. Ennek két nagyon egyszerű oka van:

1. Nincs a közelben lemezbolt.

2. Az emberek valahogy félnek tőlem.

Jó, komolyra fordítva a szót, a kedvenc bandáimtól van pár lemezem, amelyeket korszakalkotónak gondolok(Rust in Peace, Vulgar Display of Power... stb.), de nem szoktam hallgatni őket, mert nem szeretném, hogy tönkremenjenek, vigyázok rájuk, inkább amolyan relikviák... ja, meg hát így 2017-ben nincs se a PC-mben, se a laptopomban, se az autósrádiómban CD meghajtó/mechanika.

2017. jún. 22. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindig lemezboltban, de szoktam lemezeket venni, igaz, nem túl sűrűn, mert arra perpill nem igazán futja a költségvetésből. Elsősorban jófogást, vaterát, meg ha úgy van, bolhapiacokat szoktam nézni, ahol kedvezőbb áron lehet néha egészen nagy kincsekhez hozzájutni, de pl. az utolsó két album, amit vásároltam, azok pont lemezboltból vannak.
2017. jún. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!