Gáz egy koncertre más banda pólóját felvenni?
Figyelt kérdés
Greenday koncerte Iron Maiden.2017. jún. 17. 11:27
1/8 anonim válasza:
Remélem ezt csak kíváncsiságból kérdezed és nem gondoltad komolyan hogy így jelennél meg. Sok esetben a megszállott rajongók akár el is agyalnak ilyenekért, nem viccelek. Inkább vegyél fel egy sima fekete pólót mindenféle felirat és egyéb motívum nélkül.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Tud furán kinézni, ha a két zenekar nagyon távol áll egymástól, de én is pl. At the Drive-In-os pólóban voltam Pain koncerten, ahol láttam embert Ramones-os, Rammstein-es, Sabaton-os és Sunn O)))-os pólóban is, és senki nem akart bántani emiatt senkit...
3/8 anonim válasza:
Igazából szerintem a többséget rohadtul nem érdekli, hogy ki miben van, viszont ha mondjuk rivális két banda (lásd pl megadeth-metallica) akkor nem túl jó ötlet a másik banda pólóját felvenni, ilyen esetben azt is el tudom képzelni, hogy van aki neked megy. Viszont ha nincs semmi ilyesmi, akkor szerintem simán felveheted, meg a green day fanok szerintem nem ilyen agresszívak általánosságban. Én voltam már így koncerten amúgy, bár én olyan banda pólóját vettem fel, akik már nagyon rég óta nem aktívok.
4/8 anonim válasza:
Én valószínűleg az AC/DC-s pólómat veszem majd fel.
5/8 anonim válasza:
#1 Nnna, a következő pólókat láttam a tegnapi koncerten:
- Blink 182
- Rise Against
- NOFX
- Iron Maiden
- Ramones
- Marky Ramone
- Kurt Cobain
- Sex Pistols
- Converge
- Rammstein
- Lamb of God
- Tankcsapda
- Metallica
- Linkin Park
És ezek csak azok közül, akiket én láttam, is csak azok, akikre jelenleg emlékszem.
Mondanom sem kell gondolom, hogy személyesen vertem meg mindet.
6/8 anonim válasza:
Hát én Ramones pólóból biztos láttam vagy 10-et.
7/8 anonim válasza:
Hol lehet Magyarországon Sunn O)))-os pólót kapni? Szeretem azt az együttest.
8/8 anonim válasza:
#7 Gyorsan végigkerestem az általam ismert boltok katalógusait és nem találtam, szóval sanszosnak tartom, hogy külföldről rendelte tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!