Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hobbi szinten ének tanulás?

Hobbi szinten ének tanulás?

Figyelt kérdés
Régi vágyam, hogy rendesen megtanuljak énekelni, mert szeretek és igen sokat szoktam, de nem vagyok egy született tehetség. Gondolkozom magánének órákon, csak a tanár külön nagyon húzós óradíjjal dolgozik és a zeneiskola tűnik jobb megoldásnak, viszont annak a működéséről nem sokat tudok, a neten sem találtam elég infót. Havi 4-5 óra talán beleférne magántanárral is, ha jól tudom iskolában sem igazán lenne több heti egy alkalomnál és az teljesen fix. Van, aki hobbi szinten tanul énekelni és megosztaná velem a tapasztalatát melyik verziót érdemesebb választani?

2017. jún. 12. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Aktuális még a kérdés?^^ Ha szeretnéd, tudok mesélni, évek óta járok hangképzésre.
2018. máj. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!