Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan bulizzak?

Hogyan bulizzak?

Figyelt kérdés

sziasztok

33 éves vagyok, sajnos eddig nagyon keveset jártam szórakozni, az is inkább koncertekből állt, és sokszor akkor is leghátsó sorba voltam csak (nem szeretném részletezni, hogy miért). Most szeretném elkezdeni élni az életem, voltam már pár buliba, de igazából nem tudom, hogy hogyan kéne ott jólérezni magam. Zene tetszik ahol voltam, most is hasonlóba mennék (summer moon), de nem tudok se táncolni (és tudom sokan nem), se semmit..

33f

2017. jún. 6. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

1. - iszol amig eltűnnek a gátlások

2. - ha van baráti köröd akkor csak velük mész el sörözni,horgászni, mittudomén

2017. jún. 6. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
ivással tűnnek a gátlások, ezzel nincs baj, de nem elég. Baráti köröm is ide megy, és mennék velük nagyon.. Voltam már, csak vége az lett, hogy rosszul éreztem magam, mert "nem tudtam mit kell csinálni".
2017. jún. 6. 22:47
 3/8 anonim válasza:
81%

jaja az alkohol segít

de ha nem vagy ilyen típus akkor minek erőlteted?

2017. jún. 6. 22:47
 4/8 A kérdező kommentje:
szeretnék nagyon menni, így most néztem előbb videót ilyen eseményekről, nagyon szeretném élvezni, csak élőbe előjönnek a gátlások.
2017. jún. 6. 22:51
 5/8 anonim válasza:
73%
még mindig az alkoholra, mint legális kábítószerre szavazok
2017. jún. 6. 23:00
 6/8 A kérdező kommentje:
alkoholon kívül más kizárt.
2017. jún. 6. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem kéne egyszerre ledönteni egy fél liter pálinkát. :D

iszol egy sört, esetleg egy felest mellé, aztán picit " vársz ", úgy is érezni fogod mikor oldódsz annyit, hogy még " magad vagy " de azért mégis sokkal lazább.

2017. jún. 7. 01:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Mertekunk a vodor..

Amugy inkabbis a tancolassal van a bajom, param..

2017. jún. 9. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!