Hol/hogy bulizzak?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és nem szeretnék m3g bulizni annyira, inkább 1-2 év múlva, csak szeretnék némi felvilágosítást. Ha egy kamasz fiú péntek este elmegy bulizni, akkor hova megy? Milyen helyekre? Minden info érdekel, nagyon tájékozatlan vagyok. Nyilván jó lenne, ha lehetne az adott helyen értelmes, korombeli lányokkal ismerkedni.2014. nov. 15. 18:35
1/2 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem annyira értem.
Stílustól, kedvtől függ. Valaki lemegy rázni egyet a diszkóba, valaki iszogat csak pár ismerőssel egy beülős helyen vagy kocsmában, valakik csak összedobnak egy házibulit vagy csak összeülnek egy estére valamelyiküknél és persze még ezernyi lehetőség van mit csináljon valaki péntek este. Sok városban, kerületben megvannak a tipikus "fiatalos" helyek, ahova a fiatalabb korosztály jár, ezekről később biztos hallasz majd.
Ha pontos helyekre gondolsz, akkor a lakóhelytől is függ a dolog. Ha azt nem tudod pl. milyen egy diszkó vagy ilyesmi, akkor ezeket neten megtudod nézni.
2/2 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, ezt amúgy is le akartam írni, csak elfelejtettem. A házibuli annyira nem játszik, mert egy elit hatosztályos gimnáziumba járok, ahol a szülők eléggé szigorúak a gyerekeikkel, úgyhogy hacsak én nem rendezek, akkor nem nagyon lesz. Igazából szeretnék korombeliekkel ismerkedni, szórakozni. Várom a válaszokat!
2014. nov. 15. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!