Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan keresztény, aki...

Van olyan keresztény, aki hallgat black metált?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a műfajról? Hogyan érzitek magatokat attól, hogy hallgatjátok? És a zenészekről (pl Varg Vikernesről) mi a véleményetek?

Olyanok írjanak, akik konkrétan BLACK metált hallgatnak

Ha valaki még nem ismeri, és most utánanéz, az ő véleményére is kiváncsi vagyok

2017. jún. 4. 17:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
No komment, mert nem is tudsz mit írni:DDD
2017. jún. 7. 15:32
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 Valódi tartalommal nem bíró mellébeszélésre nem is nagyon van mit. Ha valakinek komolyan elhagyja a száját egy olyan kijelentés, ami egy viszonylag újkeletű (már a civilizáció létezéséhez képest) ideológiának tud be olyan dolgokat, mint kapzsiság, meg érdekből való háborúzás, mindezt úgy, hogy az említett ideológiát még meg is személyesíti egy darab hatalmas, túlzó csúsztatással, csak hogy még kevésbé hangozzon professzionálisan, akkor az az illető vagy nem figyelt már az általános iskolai történelemórákon sem, vagy pontosan tudja, hogy marhaságot beszél, és következetesen teszi, azért, hogy a saját elképzeléseit nyomja le az emberek torkán.
2017. jún. 7. 16:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nem vagyunk egy véleményen, és hogy nem is leszünk. Számomra egyértelmű, és a Drábik úr nélkül is nagyvonalúan már rájöttem ez elött azokra a dolgokra, amikre hivatkozik. Csak tudod ha az ember valamit megtehet okozat, és felelősség nélkül, azt meg is teszi. Murphy törvénye: ami megtörténhet, az meg is fog.
2017. jún. 8. 09:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Történelem óra... nekem nem kell bemesélned a történelmet. Csomó példát tudnék mondani feltehetően ferde témakörökre, de szerintem pont azok az emberek dobálóznak történelemmel, akiknek max körvonaluk van róla. Már ne haragudj.
2017. jún. 8. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!