Melyik a kedvenc rádiód?
Figyelt kérdés
Milyen stílusú?2017. máj. 30. 20:21
2/5 anonim válasza:
A telefonom SD kártyája, és a 16 GB-os pendrive-om a kocsimban. :)
3/5 anonim válasza:
Rádió 1. Szinte csak mai, 2015 - 2017-es pop zenéket adnak.
4/5 anonim válasza:
Az összes fos. A Rádió 1-en csak divatos popszenny megy, tulajdonképpen 10-15 szám pörög egész nap véletlen sorrendben. Néha bekerül 1-2 régebbi popszenny, pl valami Black Eyed Speas.
A retró rádiót se szeretem, mert nem adja a 90-es évek zenéit, holott már az is retró, ráadásul ebből az évtizedből ugye a Vajna1 sem játszik zenéket, mert az meg csak "mai" "slágereket" nyom orrba-szájba. Viszont a 60-a éveket én szívesen ejteném, nekem személy szerint azok a régi számok már túl ósdiak. Menjenek a francba a kócos kisördögökkel!
Aztán nagyon nincs is más könnyűzenei rádió, még a Petőfi, de az se valami jó, és nem is mindenhol jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!