Kinek mi a kedvenc zenéje?
BlackPink-Whistle, Boombayah, Playing with fire, Stay.
BigBang- Fantastic Baby, Sunset Glow, Last Dance, Haru Haru, Blue, Bad Boy, Loser, Tonight, We like 2 party, Sober..stb.
BTS-minden mennyiségben. ( Born Singer, Converse High, Miss Right, Jump, We On, Not Today, Spring Day, I need u, Fire, Dope, We are bulletropf, Let Me know, Run, Save Me, Just One Day, Beautiful, Lie, First Love, War of hormone, dead leaves, blood sweat and tears. Jó nem sorlom fel az összeset inkább)
Monsta X- Beautiful.
B.A.P- Hurricane, One Shot, No Mercy, Wake Me up, Warrior, Feel So Good, I remember...stb.
Inkább bandákat mondok, amiket hallgatok, nincs kedvem leírni az egészet. És igen NEKEM EZ MIND A KEDVENCEM. lehetetlenség választani.
EXO, GOT7(ÁHÁÁ ♥),VIXX, BLock B, SNSD, K.A.R.D, 2NE1, SHINee, Ailee(szóló), Miss A, meg amiket az elején leírtam. :D
Én nekem nincs egy kedvencem, nekem sok van. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!