Nektek mi a kedvenc Infinite számotok? :D
Figyelt kérdés
Csak a back-et és a bad-et ismerem tőlük és hallottam, hogy nagyon jók.Melyik szám a legjobb szerintetek?:D2017. máj. 15. 19:04
1/7 anonim válasza:
Nekem a Last Romeo, Paradise, Be Mine és a The Eye a kedvencem tőlük.
Hogy melyik a legjobb azt nem tudom, annyira azért nem hallgatom őket.:DD
2/7 anonim válasza:
Én nem igazán hallgatok Infinite-et, valahogy távol áll tőlem a zenéjük, de az egész Reality minit, a Paradise-t és a BTD-t nagyon szeretem.:)
3/7 anonim válasza:
Destiny és a Be Mine a kedvenceim tőlük.^^
4/7 anonim válasza:
Bad, The Eye, Don't Flirt és Before The Dawn
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: bocsi, közben eszembe jutott, hogy a Don't Flirt nem Infinite szám, csak valamiért hirtelen azt hittem... :')
6/7 anonim válasza:
Last Romeo, The Chaser, Be Mine, Back és talán még a The Eye. De mostanában a régebbi számok jobban tetszenek tőlük.
7/7 anonim válasza:
The Eye, Be mine, Thank you, Still I Miss You, de igazából mindet szeretem tőlük.
WooHyun <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!