Nincs kivel mennem koncertre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A Green day-koncertről van szó <3
Osztályomból és az egész ismertségi körömből nem megy senki amennyire tudom. Honnan szerezzek gyorsan tagokat akikkel el tudok menni? Valaki, valami ötlet? Vagy menjek egyedül? (Ha más nem akkor ezt teszem, a világért sem hagynám ki:))
2017. máj. 29. 22:19
1/7 anonim válasza:
Én is el akartam volna menni, de későn kapcsoltam :(
Én a Red Hot Chili Peppers koncerten szereztem barátokat, ott helyben.Menj egyedül, majd ősszehaverkodsz valakivel :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyedül is mehetsz, nincs abban semmi. De sorbanállás meg az előzenekar alatt simán lehet ismerkedni :)
3/7 anonim válasza:
Vagy írj innen valakinek :D https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__8304663-meg..
4/7 A kérdező kommentje:
Jóóó :D
Ha más nem, tényleg elmegyek egyedül, max. ott ismerkedek, bár nehezen megyek oda bárkihez is, mert nem akarok senkit sem zavarni és ráerőltetni a társaságom..
2017. máj. 31. 18:52
5/7 anonim válasza:
szia, még aktuális?:) vagy már találtál valakit?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, még aktuális, nem találtam senkit :(
2017. jún. 6. 20:12
7/7 anonim válasza:
Ha csaj vagy és meghívsz akkor elmegyek veled, de amúgy marhára nem izgat ez a ződnap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!