Otthoni gyakorlásra jó ez az erősítő?
Powerstate PG-10
weboldala: [link]
Nem hiszem hogy rossz lenne, bár amilyen olcsó XD
Egyébként csak otthoni gyakorlásra kéne, annak megfelel?
vagy pedig ez : [link]
ja és légyszíves, nem szeretnék olyan hozzászólást, hogy spórolj, mert nem akarok várni és venni 50 ezerért egy másikat, majd csak akkor, ha munka után kapok fizetést, akkor tudok valami komolyabbat vásárolni, addig ezekkel akarom beérni.
Célnak talán megfelel, amíg nem szerzel valami jobbat. Ha teheted, próbáld ki először. Annyi biztos, hogy csodát még véletlenül se várjál, tehát ha egyszerűen bármit csinálsz, és szarul szól, fogadd el, hogy ez ennyit tud. Amikor én hosszú pénzgyűjtés után kezdtem gitározni, és vettem a 130 ezer forintos gitár mellé egy ~25 ezres erősítőt, és azzal voltam el fél évig, nem egyszer kívántam, hogy inkább vettem volna egy 30 ezres gitárt egy 130 ezres erősítővel...
Nézz körül használtan is, talán eggyel jobb kategóriás ampot ki tudsz fogni. Esetleg ha a hangszóró nem létszükség, a Vox amplug fejhallgatós erősítő szériáról sok jót hallottam, én olyat tervezek most venni gyakorlásra, de nyílván attól sem kell csodát várni, és kell hozzá egy elfogadható fejhallgató (értd: nem fülbedugó) normális hangért.
Értem, köszönöm a választ :)
Ment a zöld kéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!