Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy Epiphone Les Paul Special...

RaiderHUN kérdése:

Egy Epiphone Les Paul Special II "túl olcsó mahagóni" lenne Seymour Duncan Blackouts AHB-1 pickupokhoz?

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e, vagy sem.

Én gondolkodás nélkül azt mondanám, hogy sokkal jobban jársz, ha a pénzből veszel egy minőségibb gitárt. Másrészt ha már megvan a gitár, nem tennék bele ilyen drága szedőket, mert én nem gondolom úgy, hogy annyit javítana rajta, és olyan hangzást kapnál, amiért érdemes ekkora összeget kiadni. És itt nem az olcsó mahagóniról van szó, hanem összességében a gitár kidolgozásáról, minőségéről, ami nem is feltétlen a hangzást befolyásolja, hanem a játékérzetet,meg összképet.

Összefoglalva: ha egy gyengébb gitárba raksz egy ilyen pickupszettet, attól az csak egy igen drága gyengébb gitár lesz, némileg jobb hangzással.

2017. máj. 19. 12:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Most ott tartok, hogy ajánlottak egy oldalt (rebonmusic.com) elvileg nem a legolcsóbb, viszont annál jobb minőségű gitárokat csinálnak. Jól jönne egy 7. húr is rá a hangolás miatt. Árat sajnos nem nagyon tudok mondani, gondolom 100-200 a "nem olcsó kínai" Szerinted esélyes lehet hogy képesek olyat összerakni, amibe érdemes ilyen hangszedőt tenni? A Seymour oldalán nagyon tetszett a hangzásképe, és egy-két videóban is. Persze, nem adja vissza 100%-osan... de azért hasonló lehet, nem? Már olyan szinten hogy élesebb magasak.. nagyon éles magasak és erőteljesebb mélyek mahagóninál is... vagy az visszafogja a magasakat?
2017. máj. 20. 04:00
 3/7 A kérdező kommentje:
mahagóninál is, ez a magasra akarna vonatkozni :DD
2017. máj. 20. 04:04
 4/7 A kérdező kommentje:
viszont az aki ajánlotta, Quoran egy audiotechnikus volt.. elvileg
2017. máj. 20. 04:11
 5/7 A kérdező kommentje:
neve mellé az volt írva :D
2017. máj. 20. 04:11
 6/7 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj, hogy balkezes vagyok. Már írtam nekik emailt pár alapkérdéssel. Szerintem esélyes hogy megpróbálkozom velük, aztán majd leírom milyen lett a végeredmény. :D
2017. máj. 20. 04:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett a végeredmény?
2017. okt. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!