Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszeren tanuljak?

Milyen hangszeren tanuljak?

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan hangszert mondani,amin viszonylag egyszerű megtanulni játszani? Gitárral próbálkoztam eddig,nagyon kevés sikerrel. Nagyon szeretnék megtanulni valamilyen hangszeren játszani,de sajnos keveset tudok foglalkozni a dologgal és örülnék,ha ennek ellenére lenne valamennyi sikerélményem. Előre is köszönöm :)

2017. máj. 18. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha a minél kevesebb energiabefektetéssel sikerélmény a cél, akkor a pengetősökkel igencsak jófele tapogatózol. Szerintem ne add fel a gitárt, mert ha foglalkozol vele naponta , pár hónapnál előbb akkor sem nagyon fogsz eredményt elérni. El lehet bohóckodni egy cajonnnal vagy djembevel, de még azok is csak tűnnek egyszerűnek, ha nem vagy kitartó és türelmes, akkor felejtsd el az egészet, inkább próbálj motivációt találni,mint a hangszert hibáztatsd, úgy sokkal előbbre jutsz :)
2017. máj. 18. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szinti automata kísérettel. Egy 3-akkordos számot 1 ujjal lekísérhetsz. De ez is csak úgy jó, ha tudsz mellette jobb kézzel dallamot játszani, vagy legalább énekelni. Gyakorlás nélkül nem úszhatod meg a hangszertanulást.
2017. máj. 18. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A nagyharang kezelése "viszonylag" egyszerű.

Igaz, kell hozzá egy kis ritmusérzék, de cserébe a hang mindent pótol. :D

2017. máj. 18. 22:09
 4/5 Mojjo ***** válasza:
100%

Szerintem megvan a nyerő választás:

[link]

2017. máj. 18. 23:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsón és a nagyharangon jót nevettem :D Az első válaszadó tanácsát megfogadom és nekiesek,több türelemmel a gitárnak :)
2017. máj. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!