Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszeren tanuljak?

Milyen hangszeren tanuljak?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, elsos koromban tanultam furulyazni, tehetsegesnek mondtak, de egy ev utan abbahagytam. Most viszont szeretnek elkezdeni tanulni valamin jatszani a magam szorakoztatasara. Olyan kene, amit otthon egyedul is meg lehet tanulni, viszonylag kicsi (tehat nem pl zongora) es viszonylag hamar el lehet jutni egy ertekelheto szintre, a gitar kizarva. Neztem a nay nevu arab furulyat, mert a kozel-keleti zenek amugy is kozel allnak hozzam, de ugy latom, tananyagot hozza csak Amerikabol tudnek rendelni. Esetleg tud hozza neten elerheto tananyagot valaki? Vagy ha nem, milyen hangszert ajanlotok helyette?
2015. febr. 17. 15:12
 1/2 anonim válasza:
síp
2015. febr. 28. 19:57
 2/2 anonim válasza:
*Pánsíp
2015. febr. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!