Melyik a kedvenc METALLICA slágeretek?
a koncerten találkoztam pár ilyen emberrel, (ileltve mesélték a sima állórészben levők) hogy voltak olynaok, akik a nothing else matters-t lelkesen énekelik, hullámoznak rá, de a trough the never, vagy az enter sandman és a motorbreath alatt csak néznek, hogy ez most milyen zene is. a koncert szerintem baromi jó volt, bár az end of the line helyett nyomhattak volna egy fuelt, és a no remorse-t, de hát ez van. nekem megérte bőven elmenni. ja hogy kedvencet is irjak?
sad but true, my friends of misery, fuel, unforgiven, cyanide, no remorse, dyers eve, whiplash, one, puppest, creeping death, fade to black, bell tolls, harvester of sorrow, day that never comes, shortest straw, damage inc, orion, anaesthesia, enter sandman, de igazából az összes :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!