Miért van ez? Miért utálják Lady Gagát?
Figyelt kérdés
én imádom!!!De annyira sokan utálják...de nemtudom hogy miert...Szereti itt valaki???Az irjon már.. (l)2017. máj. 14. 15:17
1/5 anonim válasza:
Most a zenejere vagy az emberre gondolsz? Csak mert ez az utalom szeretem dolog kicsit fura ha nem ismered szemelyesen a not... Am a zeneje szerintem jo
2/5 A kérdező kommentje:
Hát mindkettőre..De ha már itt tartunk..Nagyon joszivű és kedes..sokat adományozik,adakozik másoknak..Régen volt egy korszaka az tény..de kinek nem voltak rosszab időszakai
2017. máj. 14. 20:24
3/5 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele. A zenéi többségét kedvelem vagy legalábbis elhallgatom, emberként meg nem ismerem de nekem nem tűnik a személyisége gáznak. Ellenben az a stílus amit néhány évig kéviselt az enyhén szólva is riasztó volt, de mostanság már öltözködésre, megjelenésre is normális, sőt néha kifejezetten jó nő.
4/5 anonim válasza:
Én is nagyon imádom, egy igazi tehetség!! Nem tudom én se, miért utálják annyira. Lehet, hogy a stílusával van bajuk, de szerintem pont az a különleges benne, amikor megcsillan a szemében az az őrület, amitől olyan különleges lesz és kítűnik a tömegből. :D Viszont a pletykák csúnyán befeketítik szegényt, pedig nem rossz ember ő. :( Csak egy kicsit jobban meg kellene ismerni, annyira imádnivaló amúgy! :D
Ha gondolod írj privátba és beszélgethetünk róla, Little Monster. :)
5/5 anonim válasza:
Én szeretem a zenéit.Szerintem Beyoncé után neki van az egyik legjobb hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!